1. Rođendanska trka ARK TRON 2008

U subotu je na Paliću održana 1.Rođendanska trka ARK TRON 2008 uz učešće 85 učesnika. Trka je bila međunarodna jer su učestvovali i trkaši iz Republike Mađarske. Trčalo se u dve discipline na pet i deset kilometara.

rezultati su bili sledeći:

muški 5km:

1. Stojkovski Dragan – Oak Beograd

2. Vero Janoš – Ark Tron

3. Stevanović Ljuba -Ak Maratonac

žene 5 km.:

1. Katrinka Jovana

2. Nikolett Laslo Paligo Palus

3. Pavlov Zorana TK Dinamik

muški 10km:

1. Mišović Zdravko -Maraton klub Kula

2. Milenković Nebojša – Ak Srem

3. Kesić Miloš – So Maraton

žene 10km:

1. Sokol Stojanka – Ark Tron, Palić

2. Milana Đurić – Paligo Palus

3. Borda Eva – Segedin, Mađarska

G-din Ludajić Sebastijan predsednik Ark Tron i ujedno trkač takmičar je ovako prokomentarisao trkački dan: učestvovalo je 85 trkača takmičara i to 45 učesnika na trci od 10 km. i 40 učesnika na trci od 5km. Cilj nam je bio da se privuku novi članovi takmičari (trkači rekreativci) i mogu reći da smo u tome u potpunosti uspeli jer se danas takmičilo 8 potpuno novih trkača. Kao što ste i videli ni loše vreme nije omelo manifestaciju i ljude koji vole ovaj sport. Okupili su se mnogi sportski istomišljenici koji su se danas družili. Za sve učesnike Ark Tron je obezbedio ručak nakon trke, pa čak i rođendansku tortu. Uz pasulj iz kotlića trkači su razmenjivali svoje utiske.
Nadam se da će ova trka prerasti u tradicionalnu, sve ovo ne bi uspeli da nam nisu pomogli sponzori pre svega generalni sponzor Delta Generali osiguravajuće društvo, a zatim i ostali kao što su Apoteka Subotica, gvožđara Vijak, zlatara Golden Boks, štamparija Printex, kao i medijski sponzori radio Palić, City Tv i naravno sajt Subotica.info. Zahvalnost dugujemo i planinarskom klubu Spartak čija je ekološka sekcija obezbeđivala stazu kao i Jahting klubui koji su bili izuzetni domaćini.

Оставите одговор